• LED PURE VISION дълги и къси светлини
  • мултимедийна система Easy Link с 7'' сензорен екран, радио, навигация, Bluetooth
  • Renault Multi-Sense®, включваща 4 режима на шофиране: Sport, Comfort, Eco, MySense
  • шофьорска седалка с лумбална настройка
  • система за закрепване на детска седалка ISOFIX за двете задни места

*Ключовите характеристики се отнасят за ниво на оборудване Intens

Дизайн

Мултимедийната система и нейният 9,3-инчов екран

Мултимедийната система и нейният 9,3-инчов екран

Научете за всички ваши мултимедийни услуги и настройки на системата MULTI-SENSE от 9,3-инчовия екран на мултимедийната система EASY LINK. Пътувайте без да губите връзка!

10,2-инчов екран на водача с възможност за персонализиране

10,2-инчов екран на водача с възможност за персонализиране

Иновативните функции на 10,2-инчовия екран с възможност за персонализиране ви помагат лесно да управлявате новото Renault MEGANE Sedan: GPS навигация, технологии, помощни системи за водача и т.н.

Изключителна атмосфера

Изключителна атмосфера

Новото Renault MEGANE Sedan има една цел – да се хареса: кожена тапицерия, безрамково огледало за задно виждане, хромови вложки, сатинирани декоративни елементи, гарнитури от полиран алуминий и др.

Електрически седалки

Електрически седалки

Насладете се на още повече комфорт! Масаж, модулно оформление, регулиращо се разположение и много други. Регулирайте седалките съвсем лесно в зависимост от потребностите си.

Технологии

Мултимедийна система EASY LINK

Мултимедийна система EASY LINK

Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С вашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до вашия мултимедиен свят от централния 9,3-инчов екран на новото Renault MEGANE Sedan.

MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Със системата MULTI-SENSE разполагате с 8 настройки за фоново осветление в салона и 4 режима на шофиране (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да може пътуването да е в хармония с настроението и потребностите ви: звук и пъргавина на двигателя, кормилно управление, конфигурация на екрана на водача и т.н.

Помощни системи за водача EASY DRIVE

Помощни системи за водача EASY DRIVE

Нашите новаторски технологии ви гарантират лесно маневриране и повишават ежедневната безопасност: адаптивен круиз контрол Stop & Go, Easy Park Assist, предупреждение за пресичане на осевата линия, Активен спирачен асистент AEBS с разпознаване на пешеходци, система за разпознаване на умората, Head-up дисплей, карта „Свободни ръце“ и много други.