• 7" дигитален инструментален панел
  • система за самопаркиране Easy Park Assist с 360 градусови паркинг сензори
  • еко режим на шофиране
  • Renault Multi-Sense®, включваща 3 режима на автомобила: MySense, Eco, Comfort, Sport
  • мултимедийна навигационна система Easy Link с 9,3'' сензорен екран, радио, Bluetooth

Дизайн

Интелигентна високотехнологична кабина

Интелигентна високотехнологична кабина

От 9,3-инчовия мултимедиен екран мултимедийната система easy link им и 10,2-инчовия дигитален панел за водача с възможност за персонализиране, вие имате пълен контрол в модерната кабина, оборудвана с интелигентни и свързани функции.

Ергономична средна конзола

Ергономична средна конзола

Със своята автоматична електронна ръчна спирачка, индукционно зарядно устройство и интелигентни отделения за съхранение, Arkana предлага перфектната комбинация на комфорт и ергономичност, за да можете да пътувате в оптимални условия.

Просторен, удобен салон

Просторен, удобен салон

С място за краката от 211 мм, вашите пътници със сигурност ще пътуват с усещане за пълен комфорт в салона на Arkana.

Обем на багажника 513 л при бензиновата версия

Обем на багажника 513 л при бензиновата версия

Удобният регулиращ се под може да бъде поставен във вдигнато или свалено положение, за да се увеличи товароносимостта и за да можете да превозвате тежки предмети.

Технологии

15 помощни системи за водача EASY DRIVE

15 помощни системи за водача EASY DRIVE

Адаптивен круиз контрол, система за придържане средата на лентата, система за предупреждение при движение отзад и Easy Park Assist са само няколко от функциите, предназначени да подобрят вашия комфорт и безопасност при пътуване. Достъп до тези функции, както и още много други, имате чрез помощните системи за водача Renault EASY DRIVE, които ви помагат да правите маневри по време на пътуване, от 10,2-инчовия дигитален панел за водача с възможност за персонализиране. Готови ли сте да направите първата стъпка в света на шофирането без водач?

Мултимедийна система EASY LINK

Мултимедийна система EASY LINK

С тази мултимедийна система, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™™, можете лесно да свържете смартфона си и да имате достъп до всички ваши приложения и свързани услуги от 9,3-инчовия EASY LINK екран на новото Renault ARKANA. 

MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Звук на двигателя и динамика, кормилно управление, избор на интериорно осветление в салона и конфигуриране на екрана на арматурното табло... Изберете един от трите налични режима за шофиране (MySense, Eco и Sport) и внесете нотка на индивидуалност във вашите пътувания със системата MULTI-SENSE